tell me

tjena!
sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan äta och så att jag kan gå ut oxå, ska träffa Rebecka och joanna. har ingen aning om vad vi ska hitta på, men något blir det iaf. men ska passa på o platta mitt hår nu, ha det bra. puss


jag tror på dig, men det var inte frågan

usch vad trött jag är, men ändå inte går jag och sover.
jag har tyvärr inte hunnit bloggat något idag, de var häst tävling idag och jag följde med och stötta m.m.
gick upp på morgonen och kom hem vid ca halv 8. det vart en lång dag och är somsagt skit trött. tänkte inte skriva mycket mer, har inga planer för imorgon heller, inga speciella iaf. men tänkte fråga joanna ifall vi skulle hitta på något ifall hon inte har något annat för sig.. men ni får ha det bra, pussen bild från när jag och joanna var på Birka, sjukt kul. love you

900

nu har jag skrivit hela 900 inlägg! i'm very (stolt) på mig:)

the old shit is gone

hellu!
har absolut ingen tid kvar för att skriva, det blir bara att jag är ute hela dagarnaoch sen när jag kommer hem är det sova och slappa. och det är finaste vädret ute, så man lockas och vill bara ut hela tiden! eller vad tycker ni? ehm, ska snart ut igen, tänkte bara äta lite sen möta joanna så ska vi hitta på något! har ni några planer för ikväll?


please don't stop the music

Nu slutar jag så det blir inge mer skriva för dagen, kanske senare ikväll. puss.puss.puss

skolan

tja!
förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men det har varit liote hinder i vägen och har inte orkat logga in på datan ens.
men nu så :)
sitter i skolan nu, har NO, cp tråkigt men men, hehe :) planerna för idag är stan med joanna och några kompisar, sedan sumpan och sola sen stallet tror jag, slutar skolan 1 idag så det blir rätt tidigt :)
Tänkte inte skriva så mycket nu, så ni får ha det bra, puss.puss.puss


today is a new day

tjo cooolingar därute.
sitter i skolan nu igen, har bas. en lektion som är till för att göra tex läxor eller saker man måste ta igen.
men jag orkar inte det, så sitter här på bloggen istället. ehm, idag hade jag tänkt att vara med Joanna, kanske cicci, och 2 till,. det ska bli roligt det.. :) Ajuste, har ni sett det vackra vädret ute? love it! pusshar inga bilder på skolans datorer så det är därför det blir likadana bilder som jag har haft förr.

RSS 2.0